INSCRIPCIONS OBERTES a l'Estiu Jove 2019!!!!

Bones!

Com esteu? Com està anant el curs 18-19? Ja sabem que encara falta un trimestre per acabar el curs i que arribi l'estiu, però nosaltres ja tenim ganes de ser estiu!!

Fa setmanes que estem preparant ESTIU JOVE que durem a terme a L'Espai Jove Cal Drac (Banyoles), com l'any passat. Tot l'equip ja hem començat a treballar perquè aquest estiu torni a ser únic i irrepetible, perquè els i les participants s'ho tornin a passar suuuuuperbé gaudint de l'estiu, la companyia, els espais i les activitats que farem!

ESTIU JOVE és per a nois i noies de 1r a 4t d'ESO. Esperem retrobar-nos amb tots i totes vosaltres, l'estiu passat vam disfrutar molt i aquest any tenim ganes de repetir, els que esteu fent 2n, 3r i 4t d'ESO ja sabeu de què va i el que va molar. I pels que esteu acabant 1r d'ESO, dir-vos que us esperem a ESTIU JOVE, una activitat esportiva i de lleure, amb el mateix bon ambient del Casal d'Estiu però amb més llibertat i autonomia per decidir les activitats que vulgueu fer.

Les INSCRIPCIONS ja estan OBERTES, recordeu que la inscripció es realitza per INTERNET! Com l'any passat, a través de la web podreu entrar totes les dades personals, adjuntar la documentació i alhora fer el pagament; més fàcil i còmode, impossible! 

La NOVETAT d'aquest any és que si feu la inscripció en període de promoció, abans del 28 d'abril, gaudireu de 2,00€ de descompte per setmana/participant i a més, podreu escollir fer el pagament fraccionat en 3 quotes (30 d'abril, 30 de maig i 30 de juny). 

Per fer la inscripció directament clica aquí

Per a + info. i veure el fullet informatiu d'Estiu Jove clica aquí

Per a qualsevol consulta ens podeu: 
- Enviar un correu a consellesportiu@ceplaestany.cat  
- Trucar al 972 581 344, estem a la vostra disposició de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 i també els dimarts i dijous de 16.00 a 19.00 h. 

Una abraçada i fins ben aviat!!

L'equip d'Estiu Jove


Comentaris