Nosaltres ja estem a punt. Esperem que tu també hi estiguis!!

Després de l'èxit de la 1a edició, aquest any comencem amb més força i amb un programa de més qualitat encara. I és que amb l'experiència de l'estiu passat, ara sabem què us interessa, què necessiteu i com donar resposta a les vostres inquietuds. 

L'Estiu Jove és un programa pensat pel jovent de la comarca del Pla de l'Estany. Estiu Jove està dirigit a aquells/es joves que tinguin ganes de gresca, fer esport, divertir-se, desconnectar de les classes de l'institut i sempre en un ambient de bon rotllo. 

Gràcies a les aportacions dels joves que l'any passat van participar a Estiu Jove, enguany hem pogut programar un seguit d'activitats encara més adaptades als interessos i necessitats dels joves. Perquè l'Estiu Jove és això, activitats programades però que tenen un cert marge de canvi en funció dels interessos dels nois i noies participants. 

Per inscriure't a Estiu Jove, clica aquí.


A més de divertir-nos durant l'estiu, des del Consell Esportiu s'ha cregut oportú oferir una vessant formativa als de 3r i 4t d'ESO, per aquest motiu, durant 3 setmanes de juliol, els nois i noies d'aquesta edat tenen l'opció d'inscriure's en un programa formatiu, per iniciar-se en el món del monitoratge esportiu. Es poden apuntar al CIATE, clicar aquí.   


Comentaris